бул. „Владислав Варненчик“ 53-55, Варна

Общи правила за ползване на сайта

Настоящите правила за ползване на този, собственост на СИТИ БИЛДИНГ ООД / CITY BUILDING, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният сайт.


УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайта на CITY BUILDING Ltd /СИТИ БИЛДИНГ ООД, са собственост на СИТИ БИЛДИНГ ООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.


СИТИ БИЛДИНГ ООД / CITY BUILDING Ltd. не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайта на фирма СИТИ БИЛДИНГ ООД и си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.


Използването на информация от сайта на СИТИ БИЛДИНГ ООД / CITY BUILDING Ltd чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на СИТИ БИЛДИНГ ООД / CITY BUILDING Ltd и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.


СИТИ БИЛДИНГ ООД / CITY BUILDING Ltd си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.


Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на СИТИ БИЛДИНГ ООД / CITY BUILDING, без знание и съгласие от СИТИ БИЛДИНГ ООД / CITY BUILDING Ltd, е забранено и се преследва по законов ред.


Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.


Всеки един посетител на уеб сайта на СИТИ БИЛДИНГ ООД / CITY BUILDING Ltd, който коментира статия се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайта, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от СИТИ БИЛДИНГ ООД / CITY BUILDING Ltd. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до СИТИ БИЛДИНГ ООД / CITY BUILDING Ltd на посочените адрес или e-mail за контакти.


ДАННИ НА ФИРМАТА

Строителна компания СИТИ БИЛДИНГ /  (Construction company CITY BUILDING)  е ТМ на СИТИ БИЛДИНГ ООД / CITY BUILDING Ltd. 

Сити Билдинг ООД  със седалище гр. Добрич, бул. "Добруджа" 4


ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с Политиката ни за защита на личните данни.